Πεθανε Η Γεννηματα / Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝΑΛ / Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Ο σύζυγός της ήταν ο . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό.

Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της ήταν ο . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών.

Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας.

Ο σύζυγός της ήταν ο . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά.

Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ.

Ο σύζυγός της ήταν ο . Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Ο σύζυγός της ήταν ο .

Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος .

Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της ήταν ο . Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003.

Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή.

Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 12:04 της δευτέρας στον ευαγγελισμό. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Ο σύζυγός της ήταν ο . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή.

Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή.

Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κιν.αλ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της ήταν ο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του κινήματος . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Γεννηματά πέθανε σύζυγος ανδρέας τσούνης.

Πεθανε Η Γεννηματα / Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ / Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής.. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο . Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το βράδυ της κυριακής. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο.